Diensten

Kos Stukadoors- & Afbouwbedrijf bestaat sinds 2008 en heeft door het constant afleveren van vakwerk, een groot netwerk opgebouwd in de particuliere- én zakelijke sector. Wij werken voor aannemers, schilders en timmerbedrijven die complete woningen bouwen of renoveren. Bij Kos bent u gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit, dito service en loopt u nooit tegen nare verrassingen aan.

Buitengevels

Buitengevels worden altijd op cementbasis gestukt omdat cement vocht en vorstbestendig is. Eerst brengen wij een raaplaag van minimaal één centimeter aan. Vervolgens komt daar een afwerklaag bovenop. U kunt hierbij kiezen uit fijn schuurwerk en/of glad pleisterwerk. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit in een persoonlijk gesprek.

Buitengevelisolatie

Kos is zeer ervaren in het toepassen van gevelisolatie bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken met producten van uitstekende kwaliteit, waaronder Strikotherm en Sto.

Stucwerk

Kos Stukadoors- & Afbouwbedrijf levert bijna dagelijks glad sausklaar stucwerk op, waar de schilder gelijk overheen kan met (latex) verf. Ook het reguliere stucwerk wordt op het hoogste niveau en tot in detail verzorgd door onze vaklieden.

Machinaal stucwerk

Door de jaren heen hebben wij zeer veel machinaal stucwerk (spuitwerk) toegepast in projecten door heel Nederland. Kos Stukadoors- & Afbouwbedrijf is gewend om snel en vakkundig te werk te gaan. Dit uit zich in een scherpe prijs én topkwaliteit. Bovendien neemt de keuze in spuitbare pleisters steeds toe. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Lijsten/ornamenten

Lijsten, rozetten en ornamenten maken ieder interieur compleet. Kos Stukadoors- & Afbouwbedrijf verzorgd uw lijstwerk op maat en tot in de perfectie. Er zijn zeer veel keuzemogelijkheden qua lijsten en ornamenten. Wij adviseren u graag zodat u de juiste keuze kunt maken. De elementen worden vervolgens op maat voor u gemaakt en aangebracht door ons vakkundige team.

Design stucwerk

Wilt u een uniek stuk maatwerk in uw woning of kantoor? Naast harsgebonden sierpleisters beheerst Kos Stukadoors- en Afbouwbedrijf diverse andere decoratieve wand afwerkingstechnieken. Wij brengen het design stucwerk met de hand aan. Dit zijn dan ook de beste uitingen van onze kennis, creativiteit en kunde.

Spackspuitwerk

Spackspuitwerk is een veel gebruikte afwerkmethode voor wanden en plafonds. Het is een afwerking die snel en eenvoudig kan worden aangebracht met een spuitmachine. De openkorrel geeft het behandelde oppervlak een decoratief karakter. Het kan naast standaard wit, ook in andere lichte en zelfs donkere kleuren worden uitgevoerd. Het goed aanbrengen van spackspuitwerk is vakwerk maar voor onze vakmensen geen probleem.

Schilderwerk / latexspuitwerk

Na het stucwerk, kunnen wij uw afgewerkte wanden en plafonds met professioneel sauswerk van de gewenste kleur voorzien. Elk latex gebonden product kunnen we naar uw wens met roller of verfspuit aanbrengen. Uiteraard kunnen daarbij ook kozijnen, trappen, etc worden meegenomen. Deze combinatie van diensten zorgt voor een strakke planning en scherpe prijs.